[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
ISC
مجله در پایگاه استنادی جهان اسلامی نمایه می شود.
..
SID
این مجله در پایگاه جهاد دانشگاهی (SID) به آدرس زیر نمایه می شود:
..
برنامه ویراستار
جهت انجام اصلاحات ویرایشی می توان از برنامه زیر استفاده نمود:
..
:: دوره 11، شماره 4 - ( زمستان 1398 ) ::
جلد 11 شماره 4 صفحات 64-53 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر عملکرد سطوح مختلف کولین و چربی جیره غذایی بر پارامترهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
سعید بقایی جزه ، ابراهیم رجب زاده قطرمی ، حمید محمدی آذرم ، محمد موسوی
دانشیار گروه شیلات،دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، ایران
چکیده:   (2159 مشاهده)
این مطالعه با هدف بررسی اثر سطوح مختلف کولین و چربی جیره بر فاکتورهای رشد، شاخص های تغذیه و ترکیب بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio) انجام گردید. تعداد 336 قطعه ماهی کپور با میانگین وزن 81/0 ± 54/34 گرم به مدت 8 هفته در24 مخزن 200 لیتری حاوی 14 قطعه ماهی در هر مخزن، با جیره حاوی 4 سطح 0، 500، 1500 و 3000  mg/kg  کولین و دو سطح 5 و 10 درصد چربی جیره تغذیه شد. جیره های آزمایشی از نظر پروتئین و انرژی یکسان بودند. شاخص رشد افزایش وزن (WG)، ضریب رشد ویژه (SGR) و شاخص احشایی (VSI)  فاقد اختلاف معنی داری بین تیمارها بود (05/0<P) ولی در وزن نهایی بدن (FW)، ضریب تبدیل غذایی (FCR)، شاخص های کبدی (HSI) اختلاف معنی داری بین تیمارها وجود داشت (05/0>P). ترکیب بیوشیمیایی فیله بجز میزان چربی تحت تاثیر چربی و کولین نبوده و بین تیمارها اختلاف معنی دار دیده نشد (05/0<P). با توجه به نتایج این مطالعه و با در نظر گرفتن میزان کولین موجود در جیره سطح پیشنهادی کولین و چربی به ترتیب 500 mg/kg و 5 درصد خواهد بود.
واژه‌های کلیدی: کولین، رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن، کپور معمولی (Cyprinus Carpio)
متن کامل [PDF 1021 kb]   (2011 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1398/12/7 | پذیرش: 1398/12/7 | انتشار: 1398/12/7
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Baghaei S, Rajabzadeh Ghatrami E, Mohammadiazarm H, Mousavi M. Effect of different levels of dietary choline and lipid on growth parameters and biochemical composition of common carp fillet (Cyprinus carpio). Wetland Ecobiology 2020; 11 (4) :53-64
URL: http://jweb.ahvaz.iau.ir/article-1-840-fa.html

بقایی جزه سعید، رجب زاده قطرمی ابراهیم، محمدی آذرم حمید، موسوی محمد. تاثیر عملکرد سطوح مختلف کولین و چربی جیره غذایی بر پارامترهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). اکوبیولوژی تالاب. 1398; 11 (4) :53-64

URL: http://jweb.ahvaz.iau.ir/article-1-840-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 11، شماره 4 - ( زمستان 1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی پژوهشی اکوبیولوژی تالاب Journal of Wetland Ecobiology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4712